Extra ledenbijeenkomst op donderdag 12-12

Extra ledenbijeenkomst op donderdag 12-12 UPDATE: We zouden graag willen weten hoeveel leden we kunnen verwachten, zodat we de ruimte goed in kunnen richten. Ook weten we dan voor hoeveel personen we de maaltijd mogen bereiden. Daarom het verzoek om ons per mail te laten weten of we op uw aanwezigheid mogen rekenen.

 
U kunt ons mailen door hier te klikken

Datum: donderdag 12 december
Locatie: Café-Zaal Victoria, Molenstraat 118, Zundert
Inloop & eten: 18:00 uur
Aanvang: 18:30 uur


Op donderdag 12-12 hebben we een extra ledenbijeenkomst. Dat is vanwege een uitnodiging die we simpelweg niet konden laten lopen. Vanuit Staatsbosbeheer is ons namelijk aangeboden dat zij ons komen vertellen over de opdracht die zij hebben om jaarlijks 2 miljoen bomen aan te planten. En daarnaast hebben we nog een aantal interessante zaken om te delen met onze leden, waaronder een update over het BCT.

Onlangs werd ons gemeld dat Staatsbosbeheer voor de genoemde grote opdracht staan. Zij zien daarin voor de boomteeltsector uiteraard ook een grote rol weggelegd en zoeken daarbij naar meerdere partners/leveranciers. Ze willen zeker niet op één paard wedden, hetgeen wij uiteraard een verstandige keuze vinden. Dat geeft meerdere van onze leden een goede kans.
 
In het gesprek met Staatsbosbeheer is gevraagd om hun vraag aan onze Treeportleden voor te leggen. Dat gaan we doen met deze extra ledenbijeenkomst.
 
Omdat we alle aanwezigen op eten willen trakteren, verzoeken we vooraf op te geven. Mailen kan naar info@treeport.eu. (Later aansluiten kan uiteraard, maar dan is eten geen garantie.)
 
Donderdag 12 december Bijeenkomst voor alle Treeportleden
Inloop 18:00 uur
Ontvangst met soep & pasta/salade
Aanvang 18:30 uur
18:30 - 19:15 uur uitleg Staatsbosbeheer
19:15 - 19:30 uur Toelichting werken met de nieuwe rassenlijst
19:30 - 19:45 uur pauze
19:45 – 21:00 uur korte presentatie Business Centrum Treeport en diverse werkgroepen
21:00 – 22:00 uur informele bijeenkomst