Nieuws

Lees hier het actuele nieuws van Treeport.

 

 

 

Wakker worden doe je pas echt met Omroep Brabant. Tussen 7.00 en 10.00 uur kijk én luister je op 25 april naar het programma: Wakker! met Tessel Linders en Maarten Kortlever. De ochtendshow die tegelijkertijd op radio, tv en online te volgen is. Je kijgt het laatste nieuws, het weer, de actuele verkeersinformatie en natuurlijk een lekkere portie muziek. Daarnaast is er altijd ruimte voor een goed gesprek over de achtergronden bij het nieuws. Voor je het weet, ben je helemaal bij... en klaarwakker! Vandaag een uitzending met Special Plant Zundert BV. Herhaling van het item zal elk uur plaatsvinden en in de avond wellicht een vervolg krijg in het programma: Hart van Nederland!

WoonTips is het inspirerende en sfeervolle woonprogramma op RTL4. In het programma belichten we de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie. In de aflevering van zaterdag 29 april is een item te zien met Treeportlid: Boomkwekerij Jos Willemsen BV.
 

 
Ook in 2017 zullen er drie Tuinavonden georganiseerd gaan worden. Oorspronkelijk was het de bedoeling deze op de laatste donderdag van de maanden juni, juli en augustus te houden. Gezien andere activiteiten in de regio zijn de Tuinavonden verschoven naar donderdag 22 juni, donderdag 20 juli en donderdg 24 augustus. Steeds de op een na laatste donderdag van de maand!

 
We zijn er klaar voor! Zaaimengsel ter bevordering van biodiversiteit op de boomkwekerij is verdeeld. Bericht van ophalen volgt spoedig!
Bij afsluiting van het Koepelproject Plantgezondheid zijn meerdere rapportages gepresenteerd. Twee daarvan hadden betrekking op Cylindrocladium en zijn nu ook hieronder te downloaden:
Vitale aanpak Cylindrocladium mulchproeven

onderdeel van Koepelproject plantgezondheid bomen en vaste planten


 

Vitale aanpak Cylindrocladium besmettingsproef 2016

onderdeel van Koepelproject plantgezondheid bomen en vaste planten