Print deze nieuwsbrief
 
Overleg Anthos

Beste ,

 

Bij de onlangs gehouden beurs EXPO TCO in Opheusden spraken wij als voorzitter en penningmeester van vakbeurs GrootGroenPlus, met de voorzitter van Anthos, de heer Henk Westerhof.

Eén van de onderwerpen betrof het exporteren van boomkwekerijproducten naar gebieden waarvoor exportinspectie vereist is, en dan vooral de problemen waar wij als kwekers/exporteurs wel eens tegenaan lopen. Daarop werd door de heer Westerhof nadrukkelijk de hand uitgestoken om met hulp van Anthos de problemen in kaart te brengen en vooral te kijken waar oplossingen mogelijk zijn. Voor de volledigheid: Anthos vertegenwoordigt onze sector al in diverse overlegorganen en is dus een partij die praktische problemen vrij eenvoudig bij de juiste partijen bespreekbaar kan maken.

Wij hebben thans afgesproken om op korte termijn, donderdag 6 augustus in de ochtend met elkaar in gesprek te gaan. Graag nodigen we ook u uit om eventuele gedachten omtrent exportinspecties voor 5 augustus aan ons door te spelen zodat we die mee kunnen nemen in ons verhaal.

Er is zelfs nog een plaats aan tafel, dus als u graag actief deelneemt aan het gesprek dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk. U kunt ons bereiken middels de onderstaande mailadressen.
 
Met vriendelijke groet,
Wendy van Aart & David Bömer

wendy@grootgroenplus.nl
david@grootgroenplus.nl
 Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden