Print deze nieuwsbrief
 
Het collectief Treeport op GGP 2015  

Het collectief Treeport op vakbeurs GrootGroenPlus 2015

 

“De Treeport-regio heeft het!
De specialisten en het sortiment.
Met meer dan 500 kwekers, meer dan 400 plantengeslachten
en kwaliteit in product, handeling en logistiek.”

 
Met deze boodschap zullen wij in het “Van Gogh-jaar” en het “GrootGroenPlus-lustrumjaar” onze Treeportregio sterk op de kaart zetten. De werkgroep Beurzen heeft dit jaar alles uit de kast gehaald om onze boomteeltregio tijdens GrootGroenPlus nog beter en nog sterker te promoten. Zo kunnen onze relaties en klanten optimaal voorzien worden van de kennis en informatie die nodig is om (economische) samenwerkingen te stimuleren.
 
We zullen onze vaste klanten en bezoekers van de beurs hartelijk welkom heten en samen met onze Treeport-leden en -standhouders ons extra inzetten om de internationale markt naar Zundert toe te trekken. Het programma en onze gemeenschappelijke uitingen op de beurs bieden veel redenen om te komen.
 
Deze informatie helpt Treeport-leden en -standhouders om hun relaties en klanten te informeren over en uit te nodigen voor deze bijzondere vakbeurs in 2015. GrootGroenPlus met als thema: 'Growing Strong! celebrating 25 years'.
 

Treeport op GrootGroenPlus 2015

 
Wat kunnen we dit jaar verwachten:
 
Treeport Garden
Bij de entree van GrootGroenPlus zal, evenals vorig jaar, de Treeport Garden worden gemaakt. Dit jaar in zilverkleurige planten ter gelegenheid van 25 jaar GrootGroenPlus. Het logo van Treeport vormt de basis van het ontwerp van de Treeportgarden, maar dit jaar gaan we verder!
 

    


De gehele entreehal zal vergroenen met plantmateriaal uit onze Treeport-regio, de vloer wordt groen en de totale inrichting wordt helemaal in tuinsferen gebracht met prachtige bestratingsmaterialen, bijzondere verlichting, hagen en meubilair. Treeport werkt met de vakbeurs nauw samen om er de ‘best-ever-entree’ van te maken. Inclusief goede afspraken over de reclame-uitingen van onze regio en de toeleverende bedrijven.

 

 


Restauratieruimte (De Groene Stad)
Via de entree naar de restauratieruimte voor het kopje koffie, een ontmoeting en om je nogmaals te laten informeren over het beursbezoek. Een supergroot led-scherm op het podium vertoont veel informatie over de beurs en de activiteiten. Inclusief de reclameboodschappen van deelnemende bedrijven en organisaties.

Treeport zal drie dagen lang elk uur een reclameboodschap uitzenden om de gasten uit te nodigen om de blauwe route te volgen, richting het Treeport-collectief!

Je kunt het filmpje al zien op: http://www.businesscentretreeport.eu/synergie__symbiose.html
 
Blauwe route
Eenmaal op de blauwe route word je meteen geconfronteerd met Treeport. Te beginnen met de Treerun-stand. Vervolgens de lange straat van etalagestands van de 48 Treeport-standhouders. De etalagestands worden, evenals in voorgaande jaren, voorzien van de producten van onze Treeport-standhouders. Met een duidelijke naamsvermelding en verwijzing naar de betreffende stand. De etalagestands worden collectief vormgegeven met de boodschap:
 

“De Treeport-regio heeft het!
 De specialisten en het sortiment.
Met meer dan 500 kwekers, meer dan 400 plantengeslachten
en kwaliteit in product, handeling en logistiek.”

 
De achterwanden van de etalagestands worden voorzien van een groot achtergronddoek met daarop alle namen van de ruim 400 plantengeslachten uit onze Treeport-regio.
 
Bij het begin van het Treeport-collectief wordt een grote entreeboog met het Treeport-logo geplaatst en zal de Treeport-gang met antraciet vloertegels worden bedekt, met bij de ingangen en uitgangen het Treeport-logo op de vloer.
 
Uiteraard zullen onze Treeport-standhouders er weer alles aan doen om de beste en mooiste standpresentaties te maken. Dit natuurlijk met een bord met het Treeport-logo om de aanwezigheid van het collectief en de Treeport-regio kenbaar te maken.
 
Van Gogh
De Treeport-standhouders krijgen allemaal drie weggeefboeken: Vincent’s Trees. Een prachtig boek met beeld en verhaal (Engelstalig) over de door Vincent van Gogh geschilderde bomen. Overigens ligt er ook nog voor iedere standhouder een boekje klaar voor de eigen verzameling (dus iedereen krijgt er vier).
 


Ook regelen wij een kunstschilder die drie dagen lang op diverse plaatsen in het Treeport-collectief de ezel zal opstellen en schilderijen maakt van de planten die in de stand worden gepresenteerd. De kunstschilder, Sabina Timmermans, zal de bezoekers meenemen in de beleving van de plant en leert hen op een andere manier te kijken naar de plant.

De kunstschilder zal zorgen voor aandacht en traffic bij de standhouders. Standhouders kunnen op deze wijze nog gemakkelijker de bezoekers aanspreken en interesseren voor de producten.

Kiekdor
Al vele jaren vertelt Henk Eikholt over planten en natuur. Kiekdor!
 


Zo zal Henk ook drie dagen lang zijn weetjes en kennis en bijzondere wetenswaardigheden van ons Treeport-assortiment delen. Henk loopt zichtbaar rond zal bij verschillende Treeport-stands zijn verhaal vertellen over de planten die er worden getoond. Hij zal onze 400 plantengeslachten op een bijzondere manier onder de aandacht brengen en hij zal bij de Treeport-stand traffic en aandacht genereren zodat onze Treeport-standhouders daar weer goed op in kunnen spelen en de interesse voor de producten wekken.
 
Vincent Plant
We zijn nog in onderzoek om ook een Vincent Plant te introduceren en deze als giveaway beschikbaar te stellen voor de Treeport-standhouders. Wordt vervolgd!
 
Business Centre Treeport
Growing Strong is het lustrumthema van GrootGroenPlus. Maar ook van Treeport! We zullen onze vergevorderde plannen van ons Business Centre Treeport  centraal in het Treeport collectief presenteren. Een grote maquette van het BCT wordt tentoongesteld met daarbij iPads en beeldschermen waarop extra informatie is te lezen en zien.
 
De 42 meter grote standruimte van het BCT is een combinatiestand met Treeport als coöperatieve vereniging. Een grote spreektafel biedt gelegenheid om bezoekers te ontvangen en te informeren over het BCT en over Treeport.
 


Donderdagavond zal Treeport tevens een bijzondere presentatie verzorgen over het BCT.
 
Publiciteit.
Wij zullen via social media, persberichten en artikelen zorgen voor het genereren van aandacht voor en bezoek aan GrootGroenPlus en in het bijzonder Treeport. We zorgen voor een persplan. Binnenkort zal er al een special artikel in het vakblad De Boomkwekerij verschijnen.
 
Treeportcafé.
Tijdens het Treeportcafé op 16 september zullen onze Treeport-leden allen geïnformeerd worden over GrootGroenPlus 2015. We zullen u dan de laatste stand van zaken doorgeven.
 
Onze vraag:
U heeft inmiddels al de vrijkaarten van GrootGroenPlus ontvangen of u zult deze binnenkort ontvangen. Wij vragen u om uw relaties in binnen- en buitenland deze kaarten op te sturen (of eventueel via de digitale vrijkaarten van GrootGroenPlus) en hen te informeren over GrootGroenPlus en Treeport. Nodig uw mensen uit, prikkel ze met de bijzonderheden die we dit jaar zullen bieden. Met het lustrumjaar van GrootGroenPlus: Growing Strong en het bijzondere Van Gogh-jaar. Vertel erover en laat blijken dat het de moeite waard is om te komen. Maak eventueel gebruik van de mogelijkheden die GrootGroenPlus heeft voor overnachtingen en verblijf.
 
Treeport Garden
Bent u betrokken bij de Treeport Garden als leverancier van materialen? U zult zeer binnenkort worden geïnformeerd over hoeveelheden, soorten, logistiek e.d.
 
Standhouders
Wij zullen u tijdig op de hoogte stellen van organisatorische zaken rondom het collectief Treeport.
 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden