Print deze nieuwsbrief
 
Uitnodiging Treeportcafé 15-07-2015

Beste ,

 

15 juli 2015: extra bijeenkomst Bufferzones en Pest Free Areas
Op woensdag 15 juli vindt er een extra bijeenkomst, voor leden en niet-leden, plaats rondom het thema Bufferzones en Pest Free Areas. Tijdens het Treeportcafé van 25 juni hebben we gezamenlijk geconstateerd dat het belangrijk is om alle boomkwekers uit de regio te betrekken bij het voorkomen van risico's in teelt en handel inzake quarantaine- en kwaliteitsziekten. Daarom hebben we samen afgesproken om, in de eerste instantie, alle bacterievuur waardplantkwekers van zone 14b bijeen te krijgen door ze persoonlijk te benaderen om op 15 juli aanwezig te zijn. Hiertoe is inmiddels een bellijst opgesteld en rondgezonden.
 
Tijdens de extra bijeenkomst zal gesproken worden over bufferzones en de doorontwikkeling tot pest free areas, met als doel het draagvlak te vergroten tot een volledige dekking, om zo de risico's voor handel en teelt met elkaar te beperken. Bij een goede en tijdige aanpak binnen de regio is het mogelijk om de handel met dit argument een extra impuls te geven.

We nodigen iedereen van harte uit om deze avond in het Cultuur Centrum Zundert (Molenstraat 5) bij te wonen. Het programma begint om 20:00, inloop vanaf 19:30 uur. Zorg dat u er bent, aanmelden kan via info@treeport.eu!
 
Oproep: plant van de week
Daarnaast willen we u graag nog herinneren aan de mogelijkheid om een 'plant van de week' in te sturen voor het gelijknamige item op de nieuwe website www.businesscentretreeport.eu. Via dit item krijgen kwekers en handelaars de mogelijkheid een door hen gekozen plant én hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Meedoen kan door een plant met beschrijving en foto naar ons door te sturen via info@treeport.eu. Deze plant wordt dan met vermelding van foto en van uw bedrijf op de site geplaatst.
 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden