Print deze nieuwsbrief
 
Promotiekans via BCT BV plus oproep Canada

Beste ,

 

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe website van het Business Centre Treeport, die naar verwachting op 1 juli 2015 live zal gaan. Op die website willen we onze Treeport-boomkwekers en ons uitgebreide sortiment graag extra aandacht geven. Daarom hebben we de "Plant van de Week" geïntroduceerd. Binnen deze rubriek is elke week ruimte voor een plant uit ons sortiment, die met foto, korte beschrijving en verwijzing naar het bedrijf waar de plant wordt geteeld wordt weergegeven.
 
Heb jij een bijzondere plant in je sortiment die je graag extra aandacht wilt geven via de rubriek "Plant van de Week" op de website van Business Centre Treeport? Geef je dan op via info@treeport.eu. Stuur het bericht met (goede) foto van de plant, een korte beschrijving én het adres van je website door.

De inzendingen zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Uit de eerste aanmeldingen zal voor de komende 20 weken een lijst met planten opgesteld worden. Daarna zal wellicht een nieuwe oproep gedaan worden. 

Canadese kwekerij zoekt samenwerkingspartners
Ook in Canada staat Nederland - en Zundert in het bijzonder - bekend als hét gebied voor boomkwekerijen. Daarom heeft een Canadese kwekerij contact met ons opgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van de Thuja occ. Smargd. Vertegenwoordigers van het bedrijf zullen volgende week in Nederland zijn en komen graag in contact met kwekers die ook gespecialiseerd zijn in het kweken van Thujas. Daarnaast komen ze graag meer te weten over het kweken van bomen in Nederland, laten ze zich graag informeren over mogelijke extra stappen die ertoe kunnen leiden dat de producten een goede wortelstructuur hebben én zien ze graag wat Nederlandse boomkwekerijen doen om bomen voor te bereiden op de export. 
 
Hierbij willen we leden oproepen zich te melden als zij hierin iets kunnen en willen betekenen. Melden kan via info@treeport.eu, wij sturen dan meer details toe. 
 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden