Print deze nieuwsbrief
 
Vakbeurs GrootGroenPlus 2015

Beste ,

 

Zoals elk jaar hebben ook dit jaar al weer veel leden zich aangemeld voor deelname aan vakbeurs GrootGroenPlus. Deze B-to-B beurs zal gehouden worden van 30 september tot en met 2 oktober.
 
Op het inschrijfformulier kon door de inschrijver worden aangegeven of deelname onder groep wenselijk was. Niet alle leden van Treeport hebben in dit veld een keuze gemaakt. Er bestaat de mogelijkheid om collectief deel te nemen onder Treeport of als Octopus. Bij de eerste mogelijkheid staat u in het Treeport-gedeelte aansluitend op de etalagestands en bij de tweede mogelijkheid staat u elders op de beurs maar heeft u wel o.a. een Treeport-uiting in de stand.
 
We willen hierbij nogmaals benadrukken dat het veel voordelen heeft om collectief onder Treeport of als Octopus deel te nemen aan GrootGroenPlus. Zo is het namelijk mogelijk om zowel uw bedrijf als Treeport als organisatie veel beter neer te zetten. Daarnaast versterkt het de promotie van de regio. En dat is belangrijk; Zundert is immers the place to be voor iedereen die op wat voor manier dan ook te maken heeft met groen. Het is een unieke regio met maar liefst 400 plantengeslachten en uitstekende logistieke faciliteiten. De kwaliteit van het productaanbod én de dienstverlening zijn hiermee uitzonderlijk. Door een sterke eenheid te presenteren in de vorm van Treeport, krijgt de regio nog meer een gezicht. Dit wordt onder meer versterkt door gezamenlijke (PR)uitingen.
 
Uw inschrijving aanpassen?
Elke deelnemer aan vakbeurs GrootGroenPlus heeft automatisch een gebruikersnaam en inlogcode ontvangen. Door in te loggen op de website www.grootgroenplus.nl kunt u onder het kopje: algemene gegevens, heel eenvoudig zien of u onder groep de naam Treeport heeft geplaatst en of u heeft aangegeven in het collectief of als Octopus te willen deelnemen. Mocht u iets willen wijzigen of u alsnog willen aanmelden onder Treeport dan kunt u een mail met een verzoek om aanpassing zenden aan chantal@treeport.eu.


 
Treeport voor bezoekers
Tijdens GrootGroenPlus staan bezoekers natuurlijk centraal. Ook hen wijzen we graag op de talloze mogelijkheden die Treeport biedt. Daarom worden zij bij aankomst op vakbeurs GrootGroenPlus wederom direct de Treeport Garden ingeleid. Dit is een inspirerende tuin die helemaal is ontworpen naar de vorm van het Treeport-logo. Treeport laat hiermee zien hoe groot en divers het sortiment in Zundert en omstreken is en op welke manieren dit sortiment toegepast kan worden. Diverse leden helpen mee aan de ontwikkeling van het beplantingsplan en proberen middels slimme keuzes kennis en informatie te delen. 


 
Wilt u als lid van Treeport ook meewerken aan dit visitekaartje van de regio? Door groen te leveren of tips te geven? U kunt zich daarvoor nu al aanmelden via chantal@treeport.eu.
 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden