Print deze nieuwsbrief
 
Vervolg inloopavond Bomenproject Zundert op maandagavond 27 november

Beste ,

 

Onlangs hebben we een bijeenkomst gehouden waarin u meer te weten kon komen over het Bomenproject in Zundert. Vooraf was duidelijk dat er vele meningen en mogelijkheden zijn. De opkomst viel echter wat tegen. Mogelijk hebben wij toch te weinig duidelijk gemaakt wat de unieke kans is die wij als (boom-)kwekers krijgen. Daarom komt er een vervolgbijeenkomst en lichten we het nog een keer toe.

In het kort:
- In de Molenstraat in Zundert komen 50 plantenbakken, compleet met ingebouwde water- en voedinggift. Deze bakken worden voorzien van een QR-code met een verbinding naar een website waar wij onze kennis kunnen etaleren.
- De "Zundertse" kwekersgemeenschap is gevraagd haar mening hierover te geven en zelfs alternatieven aan te dragen als ze denkt dat dat in het belang is van diezelfde kwekersgemeenschap.
- Dat zijn dus vijftig kansen op een geweldig visitekaartje met een totaalbeeld dat uitstraalt dat een bezoeker zich bevindt in het hart van de boomkwekerij.

Ondanks alle bedrijfsdrukte, is het wenselijk dat iedereen aanwezig is om alle gedachten hierover te delen. Daarmee voorkomt u dat u het liever anders had gezien en dat u de kans mist om mee te bepalen!

Plaats: kantoor Treeport, Bredaseweg 7 in Zundert
Datum: maandag 27 november
Tijd: vanaf 20.30 uur

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden