Print deze nieuwsbrief
 
Verzoek vanuit Werkgroep Praktijkonderwijs

Beste ,

 

Samen een deeltijd boomteeltopleiding oprichten
Treeport, ZLTO en Prinsentuin College willen samen met de sector in de regio Zundert een eigen deeltijdopleiding Boomteelt gaan aanbieden. Gezamenlijk willen we vakgericht opleiden en werken naar een erkend MBO diploma niveau 3 of 4, mits daar de vraag naar is. Via deze weg willen wij peilen of boomkwekers behoefte hebben aan een sectorgerichte deeltijdopleiding boomteelt. 

De opgestelde vragenlijst is kort, dus aan u het vriendelijke verzoek om ze even in te vullen en aan ons terug te sturen. Alvast onze dank voor de genomen moeite!

Toelichting voordat u de enquête invult:
Beschrijving niveau 4
De beginnend vakexpert teelt en groene technologie werkt vaak met een team en heeft een leidende en sturende rol. De beginnend vakexpert teelt en groene technologie heeft voortdurend aandacht voor optimalisering van het proces, vernieuwing en veranderingen in de keten en de maatschappij om hem heen. Hij vertaalt dit naar de mogelijkheden en kansen die dit voor het bedrijf biedt. De opleiding is bedoeld om (toekomstig) bedrijfsleider of ondernemer te worden

Beschrijving niveau 3
De beginnend vakbekwaam medewerker teelt werkt op een open teelt bedrijf. Eventueel met gebruikmaking van biobased uitgangsmaterialen. Afwisselende werkzaamheden, de nieuwste kweektechnieken, innovatieve verwerkingstechnieken, medewerkers aansturen, export, techniek, handel en innovatie zijn onderwerpen die aanbod komen tijdens deze opleiding. Met deze opleiding wordt je meewerkend voorman of teeltspecialist. 
 

KLIK HIER VOOR DE ENQUÊTE
 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden