Print deze nieuwsbrief
 
Deelname aan GrootGroenPlus 2017

Beste ,

 

Van 4 t/m 6 oktober zult u deelnemen aan vakbeurs GrootGroenPlus en u heeft daarbij gekozen om of in het collectief of als octopusstand van Treeport te staan.
 
Hierdoor kunnen we samen een aantal extra uitingen doen en meer aandacht generen. Onder meer kunnen we de etalagestands aan het begin van de blauwe route, daar waar het collectief start, plaatsen. Deze krijgen in 2017 een andere uitstraling, om daarvan een indruk te krijgen hieronder alvast een paar afbeeldingen:

 

Een aantal praktische zaken om onze collectieve uitingen zo goed mogelijk neer te zetten en er voor te zorgen dat iedereen er optimaal gebruik van kan maken:
 

  1. Het thema van de beurs is: My Favourite Plant!. We zullen daarom de etalagestands (B010) inrichten met de favorieten van de leden die deelnemen aan GGP. Aan u het verzoek om bij opbouw en uiterlijk voor dinsdag 3 oktober 16:00 uur, maximaal 1 m2 van uw favorieten mee te brengen naar GGP en deze te plaatsen in de etalagestands. Hang er een label met uw bedrijfsnaam aan.
  2. Er staat favorieten omdat onze niet-boomkwekers ook gewoon een uiting mogen plaatsen. Zij hebben ook vast een favoriete plant of een ander favoriet product dat zij willen tonen.
  3. Zodra alles in de etalagestands staat zullen de bordjes van elk lid worden bijgeplaatst. We hebben deze laten bijmaken aan de hand van de deelnemerslijst die op de website van GGP 2017 staat.
  4. Indien u uw favorieten in de etalagestands plaatst kunt u meteen een metalen logo van Treeport meenemen voor in uw stand. U kunt er zelf 1 kiezen, er zijn 2 soorten t.w. de staande versie op een paaltje en de hangende versie voor aan de standwand.
  5. Op vrijdag 6 oktober is het de bedoeling dat u om 19:00 uur het logo van Treeport weer retour brengt naar de etalagestands en uw favorieten weer meeneemt naar uw eigen stand.

 
Middels deze praktische zaken/afspraken kunnen we er samen voor zorgen dat er een mooie uitstraling komt van onze coöperatie en regio. Bovendien worden we dan meegenomen in alle standkeuringen.
 
Wel zoeken we nog iemand die op dinsdag vanaf 16:00 uur bij kan springen om de etalagestands na te lopen en daar waar nodig te corrigeren, labels te verwijderen en de opstelling aan te passen. De door ons ingehuurde standbouwer is enkel aanwezig voor een goede op- en afbouw maar niet voor de inrichting. Ook zijn we nog op zoek naar mensen die de algemene Treeportstand (B122) zouden willen bemensen.
 
We hopen dat we op uw medewerking in de aankleding en bij de invulling kunnen rekenen. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die gericht worden aan chantal@treeport.eu
 
Wensen wij u alvast een sfeervolle en goede relatiebeurs!
 
Met vriendelijke groet,
Namens de werkgroep Beurzen

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden