Print deze nieuwsbrief
 
Tuinavond van donderdag 24 augustus

Beste ,

 

Via deze weg nodigen wij u alvast van harte uit om de Tuinavond van donderdag 24 augustus a.s. bij te wonen. We zijn dit keer van 19:30 tot 22:00 uur te gast bij De Noordhoek vaste planten BV, gevestigd aan Schijfsebaan 2b, 4722 SG te Schijf.

Eigenaren Leon Hereijgers en Diana Kustermans kweken er een zo compleet mogelijk sortiment van vaste planten, grassen, kruiden en varens in P9.

Op hun website www.noordhoekschijf.nl omschrijven ze het zelf als volgt: “De bedrijfsvoering is gebaseerd op het zo duurzaam mogelijk produceren binnen de criteria van de Stichting Milieukeur en Groenkeur. Momenteel bestaat ons basisassortiment uit zo’n 1.800 verschillende soorten, welk jaarlijks geëvalueerd en aangepast wordt. Van zwakkere soorten nemen we afscheid en we voegen elk jaar nieuwigheden toe. Naast dit assortiment hebben we nog honderden soorten staan die minder courant zijn. Kwaliteit en service staan bij ‘De Noordhoek’ hoog in het vaandel, waardoor onze vaste planten via onze Nederlandse en Belgische klanten hun weg vinden tot ver in Europa.”.


 Naast de rondgang over het boeiende bedrijf van Leon en Diana, zijn we nog in gesprek met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) om een spreker aanwezig te laten zijn op onze Tuinavond die meer inzicht kan geven in de dagelijkse praktijk bij de controle van onder andere boomkwekers. Mede gelet op actuele ontwikkelingen kan dat haast niet anders dan een interessant verhaal worden. We verwachten u hierover volgende week meer details te kunnen geven.
 
Zoals de afgelopen twee Tuinavonden het geval was, hopen we ook nu weer op een grote opkomst van leden van ZLTO en Treeport!

Graag tot ziens op 24-08 in Schijf!       

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden