Print deze nieuwsbrief
 
Tuinavond donderdag 20 juli

Beste ,
Mogelijk heeft u deze nieuwsbrief reeds eerder ontvangen, echter is wegens een storing in het systeem niet langs onze zijde te achterhalen of dit zo is. In dat geval sturen we u liever een uitnodiging teveel, dan een te weinig.


Tuinavond 20 juli
Graag nodigen wij u langs deze weg uit voor deelname aan onze Tuinavond van donderdag 20 juli. Die avond zijn we van 19:30 uur tot 22:00 uur te gast bij J. Bevers & Zn BV, Pot en Containerteelt, gevestigd aan Lentsebaan 23, 4884 MN te Wernhout. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de kweek van op eigen bedrijf vermeerderde Acer, Hamamelis, Magnolia en Corylopsis van C4 tot C220. Dat alles in hoge kwaliteit om een weid verspreide klantenkring te kunnen bedienen.


Naast de rondgang over het bedrijf J. Bevers & Zn, zijn we nog in gesprek met een spreker over een voor onze sector zeer actueel thema. We hopen u daarover volgende week meer te kunnen vertellen, zodat u dan definitief zult besluiten om donderdag 20 juli aanwezig te zijn.

We hopen op een grote opkomst van zowel Treeport- als ZLTO-leden!

ZLTO fietstocht Tour de Boer
Zondag 16 juli is de fietstocht Tour de Boer. De Fietstocht start vanaf 10.30 vanaf  CLTV, Molenstraat 155 te Zundert.  Deelname is gratis. De deelnemende bedrijven die tijdens de fietstocht te bezoeken zijn, sluiten om 16.30 hun deuren. Treeport heeft dit jaar een leuke bijdrage geleverd door een aantal opvallende planten langs de route in kaart te brengen en kort te beschrijven. We zijn dan ook erg benieuwd hoe de deelnemers aan de tocht deze bijdrage weten te waarderen.

 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden