Print deze nieuwsbrief
 
Oproepen aan de Treeportleden

Oproep groenaankleding bloemencorso Zundert

Ook dit jaar vindt op de eerste zondag van september weer het jaarlijkse bloemencorso in Zundert plaats. Werkgroepvoorzitter Carlo van den Eijnden heeft, na diverse gesprekken en oproepen, vanuit de Werkgroep Regiopromotie aan het corso de toezegging gedaan dat Treeport in 2016 meewerkt aan de groenaankleding. Hiervoor zijn we nu dan ook hard op zoek naar leden die een bijdrage willen leveren. In totaal zijn er ongeveer 200 kleine planten nodig, van maximaal 1,5 meter hoog. Daarnaast zijn er ongeveer 100 grote planten nodig, vanaf 2 meter tot 3-3,5 meter hoog. Plantenleveranciers kunnen uiteraard rekenen op mooie reclame tijdens het corso. We denken daarbij onder meer aan een etiket dat aan de ene kant Treeport vermeldt en aan de andere kant het bedrijf dat de planten levert. Daarnaast is er ook overleg voor een koppeling met een TV-presentatie. Over deze uitingen lopen de onderhandelingen nog en maandag is er een vervolgbespreking. Aanmelden als plantenleverancier - voor welke aantallen dan ook - kan in ieder geval rechtstreeks bij Carlo of via info@treeport.eu. De planten dienen op vrijdag 2 september aangeleverd te worden.
 
Oproep aan leden die deelnemen aan GGP 2016
De Werkgroep Beurzen, met als voorzitster Petra Nouws, doet een oproep aan alle Treeportleden die van 5 t/m 7 oktober deelnemen aan vakbeurs GrootGroenPlus. Aan het begin van de blauwe route zullen, zoals eerder gemeld, de etalagestands geplaatst worden. Deze presentatie zal worden ingevuld met hulp van het Prinsentuin College. Vanwege het thema van de 26e editie van GrootGroenPlus - My Favourite Plant! - willen we alle deelnemers vragen om hun bedrijfsprofiel op de website van GGP aan te vullen met hun favoriete plant en te voorzien van een goede foto en een bijpassende tekst. We gaan er bovendien vanuit dat u deze favoriet ook fysiek in de presentatie in de etalagestands kunt plaatsen. De door u ingevulde gegevens worden ook gebruikt voor de promotieflyer van Treeport. Hoe het bedrijfsprofiel kan worden aangevuld, staat in de nieuwsbrief van GrootGroenPlus, klik hier om deze nieuwsbrief te openen. Daarnaast adviseren we om vanaf nu ook de Treeportal in te vullen en regelmatig te verversen, aangezien ook daar extra aandacht aan geschonken zal worden.
 
Oproep voor beveiliging
Jeroen Oomen van de Werkgroep Raad van Buurtschappen van het bloemencorso Zundert heeft bij Treeport het verzoek neergelegd om de handen ineen te slaan en criminaliteit en inbraken in de gemeente Zundert een halt toe te roepen. Hij stelt het gebruik van het product SmartWater voor, een vloeistof die op verschillende soorten voorwerpen kan worden aangebracht. Nadat SmartWater is opgedroogd, is het met het oog niet zichtbaar en niet te verwijderen. Onder uv-licht krijgt het een gele/groene kleur. Door het gebruik van SmartWater kan onder meer worden aangetoond dat een voorwerp ook daadwerkelijk uw rechtmatige eigendom is. Ze horen graag of jullie geïnteresseerd zijn. Het liefst voor 18 augustus. Reacties kunnen rechtstreeks gericht worden aan jeroen-oomen@home.nl of per telefoon aan Lennart Schrauwen 06-53378367.
 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden