Print deze nieuwsbrief
 
Eerste Treeport-tuinavond een succes, vervolgavond op 28-07-2016!

Beste ,

 

Donderdagavond 14 juli werd voor het eerst de Treeport-tuinavond gehouden bij SAP Holland en Boomkwekerij Marcel van Nijnatten & Zn. Ondanks het feit dat er de afgelopen tijd voor de doelgroep veel bijeenkomsten georganiseerd werden, was de opkomst prima. In totaal kwamen 16 gasten samen bij SAP. Onder het genot van thee en koffie werd middels een PowerPoint-presentatie uitgelegd waarom en hoe SAP de laatste jaren is veranderd van een traditionele groothandel naar een dienstverlener met gebruik van e-commerce. In de verzendhal werd ook getoond hoe de goederen door middel van scannen worden verwerkt en werd getoond hoe het proces van orderregel naar verlading verloopt.

Na 1,5 uur vertrok de groep naar Boomkwekerij Marcel van Nijnatten. Daar werden ze ontvangen door Jac van Nijnatten, die vol enthousiasme een rondleiding langs zijn potgekweekte bomen en stammen gaf. Er werd aandachtig geluisterd naar het verhaal over zijn teelten en individuele soorten, waar overigens vaak een mooi verhaal achter zit. Ook kwam er tijdens het bezoek een interessante discussie op gang, over de zin van een breed assortiment en de kracht van het aanhouden van een product waarin je gelooft. Jac dankt zijn trouwe klantenkring vooral aan het assortiment en het slim verdelen van de speciale soorten over diverse klanten. Door de jaren heen heeft hij zo een naam opgebouwd, die hem nog steeds veel orders oplevert. Dit naast de reguliere daghandel, die Jac ook weet te vinden. Na een plezierige groepsdiscussie tussen de boompjes werd de avond rond 21:30 uur afgesloten.
 
De eerste reacties van de gasten zijn inmiddels binnen en positief: 'Veel geleerd' en 'Zet je aan het denken...'.

De volgende tuinavond vindt plaats op 28 juli en we hopen uiteraard dat u er (weer) bij bent!
 
Op deze donderdag 28 juli verzamelen we om 18:30 uur bij Van der Peijl Tuinplanten aan de Rucphenseweg 16b te Zundert om rond 20:00 uur naar het perceel van Boomkwekerij A. van Ostaayen te vertrekken om daarna ook nog zijn thuishaven aan de Hulsdonkstraat 13a te Zundert te kunnen bezoeken om alle machines te bezichtigen. 
 
Graag tot donderdag!
 
Met vriendelijke groet,
Jolanda van Hasselt
Namens de Ledenraad

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden