Print deze nieuwsbrief
 
Het waren 2 fantastische dagen...

Beste ,

 

Het waren 2 fantastische dagen …..

Waar u als werkgever maar liefst 12 jaar voor kunt gaan betalen! Gaat uw tijdelijke kracht ziek uit dienst? Dan ontvangt hij een Ziektewetuitkering. Prima, alleen wordt deze uitkering wel bij de werkgever in rekening gebracht. En als hij na 2 jaar doorstroomt in de WIA, worden de uitkeringen tot maximaal 10 jaar aan u doorbelast! En u staat als werkgever aan de zijlijn.

In het proces waarbij het UWV uiteindelijk vaststelt of recht bestaat op een WGA-uitkering, wordt u als werkgever maar zijdelings betrokken. Wordt er een WGA-uitkering toegekend, dan krijgt de werkgever een kopie toekenningsbeschikking. En daar kunt u niet uithalen wat de argumenten van het UWV zijn. De reden hiervoor is dat het UWV vindt dat zij de uitvoerende partij is. Kern van dit verhaal is dat u als werkgever betaalt, maar niet bepaalt.

Gastspreker Hans Nagtzaam (Commercieel Manager Zorg & Inkomen bij Unirobe Meeùs Groep BV) neemt in zijn presentatie op dinsdag 19 juli 2016 om 20:00 uur de mogelijkheden door of het aantrekkelijk is om Eigenrisicodrager voor de Ziektewet en de WGA te worden. Ook neemt hij met u de highlights van de Wet Werk en Zekerheid door, zodat u niet in de valkuilen van de tijdelijke arbeidscontracten zult vallen. 

Daarnaast zal op dezelfde avond het thema van vakbeurs GrootGroenPlus 2016: My Favourite Plant!, aan de orde komen. Buiten sortiment en kennisdeling uiteraard ook de collectieve deelname aan deze beurs.

Zorg dat u 19 juli aanwezig bent!

Inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee in het Cultureel Centrum Zundert aan de Molenstraat 5.

We zien u graag!

P.S. introducés zijn uiteraard welkom!

 
Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden