Print deze nieuwsbrief
 
Inventarisatie deelname aan LANDSCAPE 2016

Beste ,

 

Op 13 en 14 september wordt in Battersea Park, een groot park in Londen, LANDSCAPE 2016 georganiseerd. LANDSCAPE is een vooraanstaande vakbeurs voor professionals in landschapsinrichting. De vakbeurs is internationaal georiënteerd en heeft ons een aanbod gedaan met betrekking tot deelname.
 
De beurs
LANDSCAPE 2016 is een jaarlijks terugkerende vakbeurs die zich richt op de nieuwe productinnovaties, diensten en technieken die te maken hebben met landschapsinrichting. De vakbeurs heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld en werkt nu onder meer samen met partners in Rusland, Japan, Zweden, Australië en de Verenigde Staten. Bezoekers zijn afkomstig uit meer dan 40 landen en 81% van de bezoekers heeft veel invloed op de besluitvormers, of zijn de besluitvormers. In 2015 was maar liefst 82% van de bezoekers nog nooit eerder op de vakbeurs geweest. Meer informatie over deze beurs kan gevonden worden op: https://issuu.com/landscapeshow.co.uk/docs/landscape_info_pack_2016
 
Het aanbod
Treeportleden hebben twee mogelijkheden: ze kunnen individueel deelnemen, of ze kunnen als collectief deelnemen. Wanneer er als collectief wordt deelgenomen, geldt een minimale afname van 9 vierkante meter. Het gaat dan om een stand die binnen geplaatst wordt. De kosten hiervoor zijn 200 pond per vierkante meter. Stand, tapijt, koffie, thee en wifi zijn inbegrepen. Ook krijgen deelnemers een vermelding in het online magazine, dat verspreid wordt onder bijna 30.000 contactpersonen. Voor elektriciteit dient apart betaald te worden.
 
Belangstelling peilen
Middels dit schrijven willen we graag de belangstelling voor deelname aan deze buitenlandse beurs peilen. We ontvangen dan ook graag uw reactie via info@treeport.eu.

Als u wilt deelnemen, dan horen we graag of u een voorkeur heeft voor een individuele deelname of liever gaat voor een collectieve deelname. 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden