Print deze nieuwsbrief
 
Uitnodiging Treeportcafé 16-09-2015

Beste ,

 

Hierbij nodig ik u uit voor het Treeportcafé op woensdagavond 16 september in het Cultuur Centrum Zundert. De Corsodampen zullen dan wel opgetrokken zijn zodat we ons weer kunnen richten op wat ons binnenkort  te wachten staat. We hebben een mooi programma en een bijzonder thema. Zeker de moeite waard zo vlak voor Vakbeurs GrootGroenPlus en nog voordat het nieuwe seizoen begint!
 
Programma:

19.30 uur: Inloop, kopje koffie/thee
20.00 uur: Opening voorzitter Ledenraad: Jolanda van Hasselt
20.10 uur: Nieuws van de werkgroepen:

  • Mechanische Onkruidbeheersing
  • Samenwerking kweker-handelaar
  • Agrobiodiversiteit
  • overig kort nieuws
  • GrootGroenPlus 2015: Growing Strong!

20.45 uur: Pauze
21.00 uur: Thema: Ons sortiment op de tekentafel en in beplantingsplannen.

  • Drie gasten (landschapsarchitect, adviseur en hovenier) vertellen over hoe zij keuzes maken bij hun ontwerpen en beplantingsplannen. Hoe en welk sortiment wordt gekozen en welke informatiebronnen zij daarvoor raadplegen. Wij gaan met de drie gasten in gesprek om er achter te komen hoe wij hen beter van informatie kunnen voorzien zodat de beste keuzes kunnen worden gemaakt. Om te ontdekken wat zij nodig hebben of hoe wij ons aanbod beter onder de aandacht kunnen brengen.
22.00 uur: Afsluiting van het Treeportcafé.

 
Onze gasten zijn: Han Thijssen MTD landschapsarchitecten, Den Bosch, Erik van der Staak/Karel Kusters van STARO natuur en buitengebied, Gemert en Jan Vos van De Rooy Hoveniers, Dussen.
 
Graag tot woensdag 16 september in het Cultuur Centrum Zundert aan de Molenstraat  5 te Zundert. U wordt om 19.30 uur verwacht zodat we om 20.00 uur kunnen starten.
 
Jolanda van Hasselt
Voorzitter Ledenraad

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden