Print deze nieuwsbrief
 
Uitnodiging Workshop innoveren voor ondernemers

Beste ,

 

Streeknetwerk LandStad De Baronie biedt alle MKB-ers uit de streek een workshop ‘innoveren’ aan. Deze wordt gehouden op maandagmiddag 21 september a.s. in de Annakapel aan de Molenstraat 13 te Zundert.

Streeknetwerk LandStad De Baronie heeft UC Leuven-Limburg gevraagd de exclusieve workshop te verzorgen voor ondernemers uit LandStad De Baronie. De Groep Management en Technologie van de UC Leuven-Limburg staat dicht bij de bedrijfswereld. Zij zijn goed in het combineren van theorie en praktijk en men heeft ruime ervaring met het coachen van vooral het MKB. Meer informatie is te vinden op hun site: www.innovatielab.be

Unieke Workshop
U heeft nu dus de kans om kennis te maken met hun praktische aanpak. Voor deelname aan deze unieke workshop en om uw deelname zeker te stellen vragen ze een kleine tegemoetkoming in de kosten van € 25,- per persoon. Normaal gesproken worden voor dergelijke workshops aanzienlijk hogere bedragen gevraagd!
 
Aanmelden?
Er is plaats voor 36 deelnemers. Een 15-tal heeft zich al aangemeld. Vol=vol.

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat: secretariaat@landstaddebaronie.nl onder vermelding van "deelname workshop innoveren voor ondernemers" met uw naam, adres, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer. 

Bekijk deze nieuwsbrief online    -    Afmelden